Felet 0x87dd0013 visas när du försöker starta ett spel eller en app på din Xbox One eller dator

Följande felkod visas när du försöker starta ett spel eller en app på din Xbox One-konsol eller dator:

0x87dd0013

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-09-18T04:50:15.7208870+00:00

Om felmeddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Lösning 2: Starta om konsolen eller datorn

På Xbox One:

1. På konsolen trycker du på och håller ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsol.
  3. Välj Starta om.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.

På datorn:

1. På datorn trycker du på Windows-knappen .
  2. Välj Ström-knappen > Starta om.

Obs! Om datorn verkar ha låst sig håller du ned Ström-knappen på enheten i 10 sekunder tills datorn stängs av. När den har stängts av trycker du Ström-knappen för att starta om.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x87dd0013 visas när du försöker starta ett spel eller en app på din Xbox One eller dator" som du läste om eller ett annat problem?