Fel vid nedladdning av innehåll till Xbox One

Följande felkoder visas när du försöker ladda ned innehåll till din Xbox One-konsol eller dator:

0x87de0017, 0x87e107ed, 0x87e10804, 0x87e107d1, 0x87e107d7, 0x87E00011, 0x87e10804, 0x97e10804

Detta kan innebära att innehållet inte går att ladda ned från Microsoft Store, eller så är det problem med Xbox Live-tjänsten.

Lösningar

Lösning 1: Prova att ladda ned innehållet igen

På Xbox One:

1. startsidan öppnar du Mina spel och appar.
  2. Välj och markera sedan spelet eller appen som du försöker ladda ned.
  3. Om statusen är Köad eller Pausad markerar du spelet eller appen och trycker på Menyknappen och sedan väljer du Återuppta installation.

På dator:

1. Öppna Microsoft Store-appen.
  2. Välj ellipsisen (…) i det övre högra hörnet och välj sedan Mitt bibliotek > Nedladdningar.
  3. Om knappen Installera visas bredvid appen väljer du den. Om det står Pausad väljer du pilen Återuppta.

Lösning 2: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om varningar visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Sociala medier och spelande: körs
2019-08-20T21:27:37.0907258+00:00
TV, musik och video: körs
2019-08-20T21:27:37.0907258+00:00

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Fel vid nedladdning av innehåll till Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?