Felet 0x87DE2713 visas när du försöker öppna ett spel eller en app på din Xbox One-konsol

När du försöker öppna ett spel eller en app på Xbox One-konsolen visas följande felkod:

Fel 0x87DE2713

Det innebär att vi inte kunde hitta licensen för spelet eller appen i Microsoft Store för att validera att du äger spelet eller appen.

Lösning

Åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-12-16T00:26:31.6486370+00:00
Användning av inköp och innehåll: körs
2017-12-16T00:26:31.6486370+00:00

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Lösning 2: Vänta och försök igen senare

Om Xbox Live-tjänsten är igång har vi problem med att hitta eller nå det här objektet. Ge oss lite tid att jobba på det och försök igen senare.