Felet 0x87DE2720 uppkommer när du installerar Microsoft Store-innehåll på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker installera innehåll från Microsoft Store på Xbox One-konsolen:

0x87DE2720

Detta innebär att innehållet inte gick att ladda ned från Microsoft Store.

Lösning

Du löser problemet genom avinstallera och sedan installera om innehållet. Så här gör du:

På Xbox One

1. Avinstallera appen eller spelet:
    1. Dubbeltryck på Xbox-knappen  för att gå tillbaka till Startsidan.
    2. Välj Mina spel och appar.
    3. Välj .
    4. Välj innehållet som du försöker installera.
    5. Tryck på menyknappen på handkontrollen.
    6. Välj Hantera spel eller Hantera app.
    7. Välj spelet eller appen.
    8. Välj Avinstallera alla.
    9. Bekräfta genom att välja Avinstallera alla.
  2. Installera om appen eller spelet. Så här gör du:
    1. Gå till Startsidan.
    2. Välj Mina spel och appar.
    3. Välj Klar att installeras.
    4. Välj Installera.

I Windows 10

1. Avinstallera appen eller spelet. Så här gör du:
    1. Gå till Start och bläddra igenom applistan tills du hittar den app eller det spel du vill installera.
    2. Tryck på och håll ned (eller högerklicka) på appen eller spelet och välj Avinstallera.
    3. Bekräfta genom att välja Avinstallera.
  2. Installera om appen eller spelet. Så här gör du:
    1. Gå till Start och välj Microsoft Store-appen.
    2. Logga in på Microsoft Store-appen med ditt Microsoft-konto.
    3. Välj kontoikonen > Mitt bibliotek.
    4. Bläddra nedåt tills du hittar den app eller det spel du vill installera och välj sedan nedladdningsikonen. Appen eller spelet kommer att installeras automatiskt.