Felet 0x91d7000a visas när du försöker ladda en Blu-Ray-skiva på Xbox One

Följande felkod och meddelande visas när du försöker ladda en Blu-ray-skiva i Xbox One-konsolen:

0x91d7000a

Skiva stoppad. Kontrollera att TV:ns HDMI-ingång stöder HDCP-rättighetshantering. Om inte provar du att ansluta din konsol till en annan TV-ingång.

Lösning

Lös problemet genom att mata ut skivan och starta om Xbox One-konsolen:

1. Mata ut Blu-ray-skivan från konsolen.
  2. När Blu-ray finns i den stora appanelen på Xbox Startsida flyttar du fokus till Blu-ray-panelen och trycker sedan på menyknappen på handkontrollen.
  3. Välj Avsluta. Om det inte går att välja Avsluta är appen redan stängd.
  4. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  5. Välj Starta om konsol.
  6. Välj Starta om.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i cirka 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.

7. När konsolen har startat om sätter du i Blu-ray-skivan igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x91d7000a visas när du försöker ladda en Blu-Ray-skiva på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?