Felet 80004003 visas när du försöker starta en titel på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker starta en titel:

Fel 80004003

Detta innebär att det inte gick att starta den titel som du valde.

Lösning

Lös det här problemet genom att vänta några minuter och försök sedan starta titeln igen.

Om problemet kvarstår startar du om konsolen och försöker sedan igen. Så här gör du:

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsolen.
  3. Välj Starta om.
  4. När konsolen har startat om provar du att starta titeln igen.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i 10 sekunder tills den stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 80004003 visas när du försöker starta en titel på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?