Felet 80070020 visas när du försöker starta en app på din Xbox One-konsol

Följande felkod visas när du försöker använda Xbox One-konsolen:

Fel 80070020

Det här felet kan inträffa om du försöker starta en app som redan körs.

Lösningar

Prova följande lösningar om appen eller spelet har använts nyligen:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om felmeddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-07-18T02:22:38.3268166+00:00

Lösning 2: Avsluta och starta om appen

1. Använd den vänstra styrspaken eller styrknappen för att rulla nedåt och peka på appen i avsnittetNyligen använda appar på Startsidan.
  2. Tryck på menyknappen på handkontrollen.
  3. Välj Avsluta.
  4. Starta appen igen.

Lösning 3: Starta om konsolen.

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsolen.
  3. Välj Starta om.
  4. När konsolen startat om provar du att installera appen igen.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den. Testa att starta appen igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 80070020 visas när du försöker starta en app på din Xbox One-konsol" som du läste om eller ett annat problem?