Fel 800701e7 uppstår när du försöker uppdatera din Xbox One

Följande felkod visas när du försöker uppdatera din Xbox One:

800701e7

Lösning

Information om hur du åtgärdar det här problemet finns i lösningen för Xbox One-systemuppdateringar:

1. Gå till systemuppdateringslösningen för Xbox One.
  2. Välj Jag får ett felmeddelande eller en felkod.
  3. Välj Det har uppstått ett fel med uppdateringen.
  4. Välj 800701e7.
  5. Följ instruktionerna för att uppdatera din konsol.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Fel 800701e7 uppstår när du försöker uppdatera din Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?