Felet 0x800705b4 inträffar efter en uppdatering av konsolen, ett spel eller en app

Om följande felkod visas när du försöker starta din Xbox eller ett spel eller en app efter en uppdatering:

0x800705b4

Detta kan innebära att uppdateringen misslyckades.

Försöker du uppdatera din Xbox?

Lösning 1: Starta om konsolen

1. Stäng av den genom att trycka på Xbox-knappen på konsolens framsida i cirka tio sekunder tills den stängs av helt.
  2. Koppla från strömsladden. Vänta i 10 sekunder.

Viktigt Se till att vänta 10 sekunder. Det gör att strömförsörjningen återställs.

3. Anslut strömkabeln och starta din Xbox igen.

Lösning 2: Gör en offline-uppdatering

Om du vill göra en offline-uppdatering laddar du ned verktyget Xbox One Offline System Update till din dator. Följ anvisningarna i Lösning för Xbox One-systemuppdateringar.

Lösning 3: Gör en fabriksåterställning

Som en sista utväg kan du återställa fabriksinställningarna:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till Inställningar > System > Konsolinformation.
  3. Välj Återställ konsol.

Försöker du starta ett spel eller en app?

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2018-08-21T12:43:09.4513588+00:00

Lösning 2: Avinstallera spelet eller appen och gör sedan en ominstallation

1. Startsidan väljer du Mina spel och appar.
  2. Markera spelet eller appen och tryck sedan på menyknappen på handkontrollen.
  3. Välj Hantera spel.
  4. Välj Avinstallera alla.
  5. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  6. Gå till Inställningar > Energi och uppstart > Stäng av eller starta om och välj sedan Starta om nu.
  7. Efter omstart laddar du ned spelet eller appen och försöker starta det/den.

Lösning 3: Starta om konsolen

1. Tryck på och håll ned av/på-knappen på framsidan av din Xbox i cirka 10 sekunder tills den stängs av helt.
  2. Koppla från strömsladden. Vänta i 10 sekunder.

Viktigt Se till att vänta 10 sekunder. Det gör att strömförsörjningen återställs.

3. Anslut strömkabeln och starta din Xbox igen.

Lösning 4: Ta bort och lägga tillbaka din profil igen

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till Inställningar > Konto > Ta bort konton.
  3. Välj ditt konto och välj sedan Ta bort.
  4. Välj din spelarbild och sedan Lägg till ny.
  5. Ange e-postadressen för ditt Microsoft-konto och välj sedan Retur.

Viktigt Välj inte Skaffa en ny e-postadress.

6. Ange Microsoft-kontots lösenord och välj sedan Retur.
  7. Läs Microsofts tjänstavtal och sekretesspolicy och välj sedan Jag accepterar.

Lösning 5: Gör en fabriksåterställning

Som en sista utväg kan du återställa fabriksinställningarna:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till Inställningar > System > Konsolinformation och välj Återställ konsol.