Felet 800706F4 visas när du startar ett Xbox One-spel

Följande felkod visas när du försöker starta ett Xbox One-spel:

800706F4

Spelet gick inte att starta, vilket kan bero på hur det lagras på konsolen.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Försök starta spelet igen

1. Startsidan väljer du Mina spel och appar.
  2. Välj Spel.
  3. Välj spelet som du försöker spela.

Lösning 2: Starta om Xbox One-konsolen

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsol.
  3. Välj Starta om.
  4. Försök starta spelet igen.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den. Försök starta spelet igen.

Lösning 3: Installera om spelet

Om du installerar om spelet ersätts det spel som lagras på konsolen. Oavsett om du installerade spelet från en skiva eller från Microsoft Store måste du först avinstallera den tidigare installationen. Så här avinstallerar du ett spel:

1. Startsidan väljer du Mina spel och appar.
  2. Välj Spel.
  3. Välj spelet som du vill avinstallera.
  4. Tryck på menyknappen på handkontrollen och välj Avinstallera.

Du kan sedan återinstallera spelet genom att sätta in skivan eller genom att ladda ned det igen från Microsoft Store. Du laddar ned spelet igen genom att söka efter det i Microsoft Store, välja det och sedan välja Installera.

Obs! Installation från skiva gäller inte för Xbox One S All-Digital Edition, som saknar optisk skivenhet.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 800706F4 visas när du startar ett Xbox One-spel" som du läste om eller ett annat problem?