Felet 0x80072EE7 visas när du försöker öppna innehåll på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker öppna innehåll på din Xbox One-konsol:

Fel 0x80072EE7

Detta kan innebära att det inte gick att ladda innehållet du försökte öppna på konsolen.

Lösningar

Lösning 1: Kom tillbaka och försök igen lite senare

Vanligtvis löser sig problemet av sig självt. Om inte, försök då med följande lösningar.

Lösning 2: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om felmeddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Användning av inköp och innehåll: körs
2019-09-17T08:56:44.6479650+00:00

Lösning 3: Testa Xbox Live-anslutningen

1. Starta om nätverksenheten (troligen en router).
  2. Testa anslutningen till Xbox Live:
    1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
    2. Välj System > Inställningar > Nätverk.
    3. Välj Nätverksinställningar.
    4. I kolumnen Felsökning väljer du Testa nätverksanslutning.

Om det finns en paketförlust på mer än fem procent kan du testa att felsöka konsolen med hjälp av Lösning på Xbox One-nätverksanslutningsfel.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x80072EE7 visas när du försöker öppna innehåll på Xbox One " som du läste om eller ett annat problem?