Felet 80072EFE visas när du använder din Xbox One-konsol

Följande fel visas när du använder Xbox One-konsolen:

Fel 80072EFE

Detta kan innebära att nätverksanslutningen bröts när uppdateringen för den här titeln skulle laddas ned.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Användning av inköp och innehåll: körs
2017-12-18T17:55:48.8924405+00:00

Lösning 2: Testa Xbox Live-anslutningen

1. Starta om din hemmanätverksenhet (modem, gateway eller router).
  2. Kontrollera din detaljerade nätverksstatistik för att se om paketförlusterna är mindre än 5 procent. Så här gör du:
    1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
    2. Välj Inställningar.
    3. Välj Alla inställningar.
    4. Välj Nätverk.
    5. Välj Nätverksinställningar
    6. På höger sida av skärmen Nätverksinställningar väljer du Detaljerad nätverksstatistik.
    7. Titta på informationen för Paketförlust, som är tredje värdet i den högra kolumnen.

Om du ser att det är mer än 5 procent paketförlust kör du Lösning för problem med Xbox One-anslutningen för fler spelare och väljer Du har hög paketförlust.