Felet 80151906 visas när du ansluter till Xbox Live med ett Xbox 360-spel

Följande felkod visas när du försöker spela ett Xbox 360-spel på Xbox One eller Xbox 360.

80151906

Lösningar

Lösning 1: Starta om konsolen

På Xbox One:

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsol.
  3. Välj Starta om.
  4. Efter omstarten försöker du starta spelet igen.

På Xbox 360:

Lösning 2: Avinstallera spelet och nedladdningsbart innehåll

På Xbox One

1. Startsidan väljer du Mina spel och appar.
  2. Markera spelet eller appen och tryck sedan på menyknappen på handkontrollen.
  3. Välj Hantera spel och tillägg.
  4. Välj Avinstallera alla.
  5. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  6. Välj Starta om konsolen.
  7. Välj Starta om.
  8. Efter omstart laddar du ned spelet eller appen och försöker starta det/den.

På Xbox 360

1. För att avinstallera spelet går du till Installera, spela eller ta bort ett spel från Xbox 360-hårddisken.
  2. För att installera om spelet går du till Så här laddar du ned innehåll som du laddat ned eller köpt tidigare till din Xbox 360.

Valfritt: Rapportera problemet

Du kan också rapportera problemet i appen Xbox Insider-hubben, så att vi kan undersöka saken närmare.

1. Om du inte redan har den installerar du appen Xbox Insider-hubben på konsolen.
  2. Håll ned Xbox-knappen på handkontrollen.
  3. På energimenyn väljer du Rapportera ett problem.
  4. Beskriv problemet i detalj, inklusive när det inträffade, om några felkoder eller meddelanden visades och om du använde ett visst spel, en program- eller maskinvara eller ett visst tillbehör när problemet uppstod.

Om du vill få mer hjälp från communityn går du till Xbox-forumen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 80151906 visas när du ansluter till Xbox Live med ett Xbox 360-spel" som du läste om eller ett annat problem?