Felet 8015DC01 visas när du använder din Xbox One eller dator

Följande felkod visas när du försöker använda Xbox One-konsolen eller datorn:

8015DC01

Detta kan innebära att konsolen eller datorn behöver uppdateras. När du startat om kommer konsolen eller datorn att ladda ned eventuella uppdateringar automatiskt.

Lösningar

Försök åtgärda felet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om felmeddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-07-18T02:22:38.3268166+00:00

Lösning 2: Starta om konsolen eller dator

På Xbox One:

Starta om konsolen när du vill ladda ned tillgängliga uppdateringar. Så här gör du:

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsol.
  3. Välj Starta om.
  4. När konsolen startas om försöker du spela upp innehållet igen.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.

På datorn:

1. På datorn trycker du på Windows-knappen .
  2. Välj av/på-knappen > Starta om.

Obs! Om datorn verkar ha låst sig håller du ned Ström-knappen på enheten i 10 sekunder tills datorn stängs av. När den har stängts av trycker du Ström-knappen för att starta om.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 8015DC01 visas när du använder din Xbox One eller dator" som du läste om eller ett annat problem?