Felet 8015DC12 visas när du försöker starta ett spel eller en app på Xbox One eller dator

Följande felkod visas när du försöker starta ett spel eller en app på din Xbox One-konsol eller dator:

8015DC12

Detta innebär att du kanske behöver vänta några minuter och sedan försöka spela upp innehållet igen. Du kan också behöva starta om konsolen eller datorn.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Sociala medier och spelande: körs
2019-08-23T20:39:42.3386586+00:00

Lösning 2: Starta om konsolen

Lös problemet genom att starta om Xbox One-konsolen och försök sedan starta spelet eller appen igen. Så här gör du:

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsol.
  3. Välj Starta om.
  4. Försök att spela innehållet igen.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den. Försök att spela innehållet igen.

På datorn

1. På datorn trycker du på Windows-knappen .
  2. Välj Ström-knappen > Starta om.

Obs! Om datorn verkar ha låst sig håller du ned Ström-knappen på enheten i 10 sekunder tills datorn stängs av. När den har stängts av trycker du Ström-knappen för att starta om.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 8015DC12 visas när du försöker starta ett spel eller en app på Xbox One eller dator" som du läste om eller ett annat problem?