Felet 8027025A visas när du försöker logga in eller starta en Xbox One-app

Du ser följande felkod när du försöker logga in eller starta Xbox One-appen:

8027025A

Det här kan bero på något av följande:

• Det har uppstått ett tillfälligt problem med Xbox Live-tjänsten.
  • Appen lästes inte in inom den förväntade tiden.
  • Det är ett inloggningsproblem med din profil.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-07-22T00:09:14.6819036+00:00

Lösning 2: Starta appen igen

Stoppa först appen:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj sedan Startsidan.
  2. Med fokus på appanelen trycker du på Menyknappen .
  3. Välj Avsluta.

Vänta minst tio sekunder och starta sedan appen igen.

Lösning 3: Starta om konsolen

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsol.
  3. Välj Starta om.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen  på konsolen igen för att starta om den.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 8027025A visas när du försöker logga in eller starta en Xbox One-app" som du läste om eller ett annat problem?