Felet 0x87dd001a visas när du använder din Xbox One eller dator

Följande felkod visas när du använder din Xbox One eller dator:

0x87dd001a

Detta innebär att din Xbox eller dator inte är ansluten till Xbox Live.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om aviseringar visas här väntar du tills tjänsten åter är igång, sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-10-14T03:18:46.1316579+00:00

Lösning 2: Testa ditt nätverk

På Xbox One:

Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen så att guiden öppnas och gå sedan till System > Inställningar > Nätverk > Nätverksinställningar. Välj Testa nätverksanslutning och följ förslagen på skärmen.

På dator:

1. Tryck på Windows-knappen > Start > Inställningar > Nätverk och Internet > Nätverksfelsökaren.

Lösning 3: Kontrollera din installation

Om din anslutning är bra kanske ditt spel behöver uppdateras. Försök starta det igen.

Om det inte fungerar kan du söka efter speluppdateringar:

På Xbox One:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden, välj Mina spel & appar > Visa alla > Uppdateringar. Om ditt spel behöver en uppdatering visas det här.
  2. Markera spelet och acceptera uppdateringen, starta det sedan igen.

På dator:

1. Öppna Microsoft Store-appen.
  2. Välj ellipsisen … i det övre högra hörnet och välj sedan Nedladdningar och uppdateringar.
  3. Om ditt spel behöver en uppdatering visas det här.
  4. Markera spelet och acceptera uppdateringen, starta det sedan igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x87dd001a visas när du använder din Xbox One eller dator" som du läste om eller ett annat problem?