Felet 87DE07D1 visas när ett spel inte fungerar på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker spela ett spel på din Xbox One-konsol:

87DE07D1

Det här beror på något av följande:

• Spelet har köpts och laddats ned, men du är inte inloggad och ansluten till Xbox Live.
  • Spelet köptes och laddades ned av någon annan i familjen, men han eller hon är inte inloggad på konsolen.
  • Spelskivan är inte insatt i konsolen.

Lösningar

Du kan lösa problemet med någon av lösningarna nedan.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Sociala medier och spelande: körs
2017-11-22T22:34:18.5833760+00:00

Lösning 2: Spelet laddades ned av någon annan i familjen

Om spelet licensieras av någon annan i familjen gör du något av följande:

Lösning 3: Spelet finns på en skiva

Sätt in spelskivan i Xbox One-konsolen.