Felet 87E00008 visas när du startar ett spel på Xbox One

Följande felkod visas när du startar ett Xbox One-spel:

87E00008

Detta kan betyda att spelet inte installerades korrekt eller att det finns en uppdatering som väntar. Det kan även uppträda om spelet har flyttats mellan lagringsenheter eller om det startades medan en uppdatering installerades.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Sociala medier och spelande: körs
2019-06-25T00:00:33.6817102+00:00

Lösning 2: Kontrollera om spelet behöver uppdateras

1. Startsidan väljer du Mina spel och appar.
  2. Välj Spel.
  3. Leta reda på spelet som du försöker spela.

Om spelpanelen är nedtonad och en förloppsindikator visas hämtas en uppdatering. Vänta tills det är klart. Ikonen "*" visas i det övre högra hörnet på spelpanelen när spelet har uppdaterats.

Försök starta spelet igen.

Lösning 3: Starta om Xbox One-konsolen

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsolen.
  3. Välj Starta om.
  4. Försök starta spelet igen.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den. Försök starta spelet igen.

Lösning 4: Installera om spelet

När du installerar om spelet ersätts spelet som lagras på konsolen och en uppdatering sker ifall det behövs. Oavsett om du installerade spelet från en skiva eller från Microsoft Store måste du först avinstallera den tidigare installationen. Så här avinstallerar du ett spel:

1. Startsidan väljer du Mina spel och appar.
  2. Välj Spel.
  3. Välj spelet som du vill installera om.
  4. Tryck på menyknappen på handkontrollen och välj Avinstallera.

Installera sedan om spelet genom att sätta in skivan eller ladda ned det igen från Microsoft Store. Du laddar ned spelet igen genom att söka efter det i Microsoft Store, välja det och sedan välja Installera.

Obs! Installation från skiva gäller inte för Xbox One S All-Digital Edition, som saknar optisk skivenhet.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 87E00008 visas när du startar ett spel på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?