Felet c00d1126 uppkommer då du spelar en låt eller musikvideo på Xbox One

Följande felmeddelande visas när du försöker spela en låt eller en musikvideo på Xbox One-konsolen:

c00d1126
Se till att du är ansluten till internet och försök sedan igen. Om du är ansluten ser du till att ingen brandvägg eller proxyserver blockerar åtkomsten till Xbox-tjänsterna.

Detta kan innebära att du försöker spela upp streaminginnehåll medan konsolen är nedkopplad.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Se till att Xbox-konsolen är ansluten och uppkopplad. Se Nätverkssupport om du vill felsöka ditt nätverk.

Lösning 2: Kontrollera att du är inloggad på ett Xbox Live-konto.

Kontakta Xbox Support om problemet kvarstår.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet c00d1126 uppkommer då du spelar en låt eller musikvideo på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?