Felet E305 visas när du uppdaterar konsolprogramvaran

En av följande felkoder visas när du försöker uppdatera konsolens programvara:

• E305
  • E305 xxxxxxxx xxxxxxxx

Obs! Siffrorna ”x” varierar.

Lösning

Åtgärda problemet med hjälp av felsökaren för Xbox One-startfel:

1. Gå till felsökaren för Xbox One-startfel.
  2. Rulla nedåt på skärmen och välj E305.
  3. Följ anvisningarna i felsökaren.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet E305 visas när du uppdaterar konsolprogramvaran" som du läste om eller ett annat problem?