Felet PBR41210 visas när du köper en ytterligare prenumeration på din Xbox One-konsol

Följande felkod och meddelande visas när du köper en ytterligare Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-prenumeration på Xbox One-konsolen:

• Fel PBR41210
  • För närvarande är det inte tillåtet att förlänga prenumerationen för ditt konto.

Detta kan innebära att du har köpt den maximalt tillåtna prenumerationstiden för kontot.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Du kan aktivera funktionen för automatisk förnyelse för den nuvarande prenumeration om du vill vara säker på att det inte blir något glapp i prenumerationen som är kopplad till ditt konto. Mer information hittar du i Få reda på hur du förnyar ditt Xbox Live Gold-medlemskap automatiskt.

Lösning 2: Låt prenumerationstiden gå ut innan du köper.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox Support.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet PBR41210 visas när du köper en ytterligare prenumeration på din Xbox One-konsol" som du läste om eller ett annat problem?