Felet PBR9000 visas när du gör ett köp på Xbox One-konsolen

Följande felkod och meddelande visas när du försöker göra ett köp via Xbox One-konsolen:

• PBR9000
  • Du har nått gränsen för hur mycket du kan spendera i Microsoft Store på Xbox One idag.

Detta kan innebära att du har nått den dagliga utgiftsgränsen för det här kontot. Det kan också innebära att din faktureringsinformation är felaktig eller ofullständig.

Lösningar

Lösning 1: Vänta en dag
Om du har gjort inköp nyligen väntar du en dag och sedan försöker du göra inköpet igen.

Lösning 2: Kontrollera faktureringsinformationen
Du kan behöva lägga till eller uppdatera din faktureringsinformation. Så här gör du:

1. Tryck på menyknappen.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Betalning och fakturering.
  4. Välj Lägg till faktureringsinformation eller Ändra faktureringsadress.
  5. Ange eller uppdatera din faktureringsinformation.