Felen 0x803F9006 eller 0x87DE2729A uppstår när du öppnar ett Xbox One-spel eller Xbox-appen

En av följande felkoder och ett av följande felmeddelanden visas när du försöker använda ett spel eller appen på din Xbox One-konsol.

0x803F9006

0x87DE2729

Personen som har köpt detta måste logga in

De här felen innebär att flera saker kan hindra oss från att kontrollera användningsrättigheterna för ett spel eller en app.

Lösningar

Gör något av följande:

• Om du försöker spela ett skivbaserat spel sätter du i spelskivan i din Xbox.
  • Om du har köpt och installerat ett spel eller en app från Microsoft Store på Xbox One loggar du in på Xbox Live.
  • Om spelet eller appen installerades från Microsoft Store på Xbox One av någon annan i din familj ber du den personen logga in på Xbox Live.

Tips Om ägaren av spelet eller appen gör denna konsol till sin hemma-Xbox (i Inställningar > Min hemma-Xbox) kan vem som helst som använder denna Xbox använda den personens spel eller appar, även när den som installerade dem inte är inloggad.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felen 0x803F9006 eller 0x87DE2729A uppstår när du öppnar ett Xbox One-spel eller Xbox-appen" som du läste om eller ett annat problem?