Meddelande om avbrott i tjänsten visas när du försöker spela ett spel

När du försöker spela ett spel på din Xbox One visas ett meddelande som säger att tjänsten ligger nere.

Problemet kan bero på Xbox Live-underhåll eller -avbrott.

Lösning

Se om tjänsten fungerar som vanligt och försök sedan igen. Om du vill kan vi meddela dig när tjänsten fungerar som vanligt igen.

Xbox Live-tjänstens status

Om du vill spela spelet i enspelarläge när tjänsten underhålls, ställer du in Xbox-konsolen så den är offline. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen så att guiden öppnas och gå sedan till System > Inställningar > Nätverk > Nätverksinställningar > Gå offline.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Meddelande om avbrott i tjänsten visas när du försöker spela ett spel" som du läste om eller ett annat problem?