Komma i gång med Xbox One

Se vad som är nytt med Xbox-konsolen

Gör dig klar för Xbox One X

Förbered din spelsamling för användning på Xbox One X
Gör dig klar för Xbox One X! Det här kan du göra nu.

Gå från en Xbox One till Xbox One X eller Xbox One S
Se vad du får när du uppgraderar från en Xbox One-konsol i originalutförande till Xbox One X eller Xbox One S.

Allt om 4K-spel
Vad du behöver veta för att spela spel i 4K och HDR (High Dynamic Range).

Vad är skillnaden mellan 4K, HDR och Xbox One X-optimerade spel?
Vad innebär 4K, HDR och Xbox One X-optimerat? Här får du svar.

Konfigurera din Xbox

Konfigurera Xbox One-konsolen
Få hjälp med att konfigurera din nya Xbox.

Vad är Xbox Live och hur kommer jag igång?
Ta reda på mer om Xbox Live, det mest spännande sociala underhållningsnätverket i världen.

Lägg till en familjemedlem
Hantera sekretess och säkerhet online för barn och tonåringar.

Anpassa startsidan
Hedra dina favoritspel och Xbox-kompisar genom att lägga till dem på Startsidan.

Så här använder du en Kinect-adapter med Xbox One X och Xbox One S
Om du vill använda din Kinect-sensor med en ny Xbox skaffar du Kinect Adapter för Xbox.