Hur du går med i Xbox Live Gult efter att du konfigurerat din Xbox One-konsol

Din Xbox One-konsol är nu konfigurerad. Grattis! Och nu då?

Du bör ha ett Xbox Live Guld-medlemskap för att få ut så mycket som möjligt av Xbox One-konsolen. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Prenumerationer under Konto.
  5. Välj Mer information om guldmedlemskap på skärmen Prenumerationer.
  6. Välj Fortsätt.
  7. På sidan Xbox Live Guld väljer du den medlemsnivå du vill ha. Om du har en förbetald prenumerationskod kan du lösa in den genom att välja Använd en kod. Om du vill avsluta utan registrering av medlemskap väljer du Nej tack.
  8. Om du redan har ett registrerat kreditkort anger du kreditkortsinformationen genom att välja Lägg till ett kontokort.
  9. Följ de kvarvarande stegen för att konfigurera ditt Xbox Live Guld-konto.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hur du går med i Xbox Live Gult efter att du konfigurerat din Xbox One-konsol" som du läste om eller ett annat problem?