Gå med i Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate efter att du har konfigurerat din Xbox

Din Xbox-konsol är konfigurerad. Grattis! Och nu då?

Du bör ha ett Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-medlemskap för att få ut så mycket som möjligt av din Xbox-konsol. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj sedan Startsidan.
  2. Tryck på Y-knappen på handkontrollen för att öppna sökrutan för Microsoft Store.
  3. Beroende på vilket medlemskap du vill ha skriver du antingen Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate i sökrutan och sedan väljer du det i resultatet.
  4. Markera den nivå du vill ha på medlemskapet och följ sedan de återstående stegen för att få ditt medlemskap.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Gå med i Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate efter att du har konfigurerat din Xbox" som du läste om eller ett annat problem?