Förbered din spelsamling för användning på Xbox One X

Planerar du att uppgradera till Xbox One X? Så här konfigurerar du Xbox One X så snabbt som möjligt om du redan använder en vanlig Xbox One eller Xbox One S.

Ladda ned 4K-spelinnehåll först

Ta reda på hur du laddar ned 4K-versioner (när de är tillgängliga) av de spel du vill spela på Xbox One X.

Säkerhetskopiera dina inställningar

Ta reda på hur du säkerhetskopierar dina Xbox One-inställningar innan du uppgraderar till Xbox One X.

Aktivera nätverksöverföring

Lär dig hur du kopierar spel och appar från en Xbox One-konsol till en Xbox One X-konsol i samma hemmanätverk.

Överföra flera spel samtidigt på din Xbox One

Kopiera eller flytta spel mellan lagringsenheter med en knapptryckning.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Förbered din spelsamling för användning på Xbox One X" som du läste om eller ett annat problem?