Använda röstkommandon för att styra TV:n på en Xbox One S eller en Xbox One-konsol i originalutförande

Som med all röstnavigering på Xbox krävs någon form av inmatning av röstljudet, till exempel ett kompatibelt headset eller Kinect, om du vill använda din röst när du tittar på TV i OneGuide.

Säg ”Hey Cortana, what can I say”? om du vill se en lista över kommandon. Om det inte finns någon mikrofonikon i skärmens övre högra hörn lyssnar inte din Xbox. Upprepa ”Hey Cortana” innan du ger kommandot.

Röstkommandon

Obs! Röstkommandon är något annorlunda med digitala assistenter. Information om vad du ska säga för att styra din Xbox One med en digital assistent finns i Vad kan jag säga när jag använder Alexa och Cortana som digitala assistenter på Xbox One?

Om du vill …

Säg …

I …

Titta på tv

Watch tv

Var som helst

Tysta allt ljud från TV:n eller mottagaren

Mute

Var som helst

Slå på allt ljud från TV:n eller mottagaren

Unmute

Var som helst

Höja volymen

Volume up

Var som helst

Minska volymen

Volume down

Var som helst

Öppna OneGuide

Show TV Guide

Live TV

Gå uppåt i guiden till kanaler med lägre nummer

Page up

OneGuide

Gå nedåt i guiden till kanaler med högre nummer

Page down

OneGuide

Gå åt höger mot senare tider

Later

OneGuide

Gå åt vänster mot tidigare tider

(Obs! Du inte kan visa tidigare tider än den aktuella.)

Earlier

OneGuide

Välja ett program i guiden

Namnet på programmet (till exempel NOVA)

OneGuide

Välja en kanal i guiden

Namnet på stationen (till exempel PBS)

OneGuide

Byta till markerad kanal

Watch this channel

OneGuide

Titta på ett visst program eller en viss kanal

Watch namnet på programmet eller kanalen

OneGuide

Visa en lista med favoritkanaler

Favorites

OneGuide

Visa kanaler du nyligen tittat på

Recent channels

OneGuide

Hoppa till en kanal

What’s on kanalens namn?”

OneGuide

Obs! Röstkommandon är inte tillgängliga på alla platser. En lista med funktioner och vilka platser de är tillgängliga på finns i Tillgänglighet för Xbox One-funktioner.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Använda röstkommandon för att styra TV:n på en Xbox One S eller en Xbox One-konsol i originalutförande" som du läste om eller ett annat problem?