Hantera nätverksbandbredden för spelnedladdningar på Xbox One

Om du har angett att dina spel ska uppdateras automatiskt har du troligen använt mycket av nätverkets bandbredd nyligen.

Vissa Internetleverantörer begränsar nedladdning till ett visst antal GB per månad. Om dina spel har de senaste uppdateringarna och du inte har överskridit din Internetleverantörs datagränser är allt bra.

Om du emellertid har en datagräns och närmar dig din månadsgräns kan du överväga att bara ladda ned innehåll för spelen du tänker spela.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj därefter System > Inställningar > System > Uppdateringar.
  2. Avmarkera kryssrutan för att hålla dina spel och appar uppdaterade.

Du kommer endast att meddelas om det finns uppdateringar när du startar ett spel eller en app och du kan då välja om du vill uppdatera nu eller senare.

Så här ser du vilka spel och appar det finns uppdateringar för: öppna guiden, välj Mina spel och appar > Visa alla och välj sedan Uppdateringar.

Om du begränsar nedladdning och sedan köper spel eller tillägg på din dator installeras de inte längre automatiskt på din hemma-Xbox. Om du vill installera spel som du har köpt utanför konsolen går du till Mina spel och appar och väljer dem i Klar att installeras. Om du vill installera tillägg markerar du spelet, trycker på Meny-knappen på handkontrollen och väljer Hantera spel och tillägg. Markera tillägget för att installera det.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hantera nätverksbandbredden för spelnedladdningar på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?