Hantera nätverksbandbredden för spelnedladdningar på Xbox One

Om du har ställt in att dina spel ska uppdateras automatiskt, eller om du laddar ned 4K-spelinnehåll i väntan på att få spela på Xbox One X, har du troligen använt mycket nätverksbandbredd nyligen.

Vissa Internetleverantörer begränsar nedladdning till ett visst antal GB per månad. Om dina spel har de senaste uppdateringarna och du inte har överskridit din Internetleverantörs gränser är allt bra.

Men om du ligger nära din månadsgräns kan du överväga att begränsa nedladdningarna till bara de spel du tänker spela snart.

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj sedan System > Inställningar > System > Uppdateringar.
  2. Avmarkera kryssrutan för att hålla dina spel och appar uppdaterade.

Du meddelas om tillgängliga uppdateringar när du startar ett spel eller en app och du kan välja om du vill uppdatera eller vänta tills senare.

Så här ser du vilka spel och appar som det finns uppdateringar för: Öppna guiden, välj Mina spel och appar > Spel och välj sedan Uppdateringar.

Om du begränsar nedladdning och sedan köper spel eller tillägg på din dator installeras de inte längre automatiskt på din hemma-Xbox. Om du vill installera spel som du inte har köpt via konsolen går du till Mina spel och appar > Spel och väljer dem på fliken Klar att installeras. Om du vill se installera tillägg markerar du spelet, trycker på menyknappen  på handkontrollen och väljer Hantera spel. Välj tillägget för att installera det.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hantera nätverksbandbredden för spelnedladdningar på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?