NAT Type: Unavailable in your network settings

Om något av dessa meddelanden visas på Xbox One-konsolen kan din nätverksanslutning vara blockerad eller avbruten:

• NAT Type: Unavailable i Nätverksinställningar
  • Felkoden 0x89231906 visas när du försöker ansluta till en gruppchattsession
  • Can’t get a Teredo IP address när du väljer Testa flerspelaranslutning i Nätverksinställningar.

Utan en säker nätverksanslutning kan du inte gå med i en gruppchatt eller spela spel för flera spelare på Xbox Live.

För att åtgärda anslutningen kontrollerar du först din router:

1. Kontrollera att din router har de senaste uppdateringarna.
  2. Kontrollera att din router har Teredo-anslutning aktiverad. Du kan ta reda på hur du kontrollerar Teredo-anslutning för din router i dess handbok eller på tillverkarens supportwebbplats online. För Apple AirPort- och FRITZ!box-routrar läser du:

När du har kontrollerat din router:

1. Starta om din router och din Xbox One.
  2. Gå till Inställningar > Nätverk > Nätverksinställningar för att säkerställa att felmeddelandet är borta.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "NAT Type: Unavailable in your network settings" som du läste om eller ett annat problem?