UPnP not successful in your network settings

Universal Plug and Play (UPnP) är något som din Xbox använder för att konfigurera din router för spel med flera spelare och chatt. Om ”UPnP Not Successful” visas i konsolens Nätverksinställningar ska du först kontrollera om din router behöver uppdateras. Om din router har den senaste uppdateringen från tillverkaren:

1. Logga in på din routers konfigurationswebbsida och se till att UPnP-inställningen är aktiverad. Du kan oftast hitta förstagångshjälp för detta i routerhandboken eller på tillverkarens supportwebbplats.
  2. Avaktivera UPnP-inställningarna och spara ändringarna.
  3. Starta om konsolen, modemet och routern.
  4. Aktivera UPnP-inställningarna igen och spara ändringarna. Om det finns en Zero Config-inställning ser du till att den också är aktiverad.
  5. Starta om modemet och routern.

När du har återställt routern startar du om konsolen och kontrollerar Nätverksinställningar igen för för att säkerställa att UPnP-meddelandet är borta.

Om UPnP fortfarande inte fungerar eller inte stöds för din gateway/router kan du också prova att använda routerns funktioner för DMZ, Port Forwarding eller Port Triggering.

Mer information finns i Lösning för spel för fler spelare för Xbox One.

Om du vill ha mer information går du till våra forum för nätverksmaskinvara och lär dig hur du konfigurerar och uppdaterar din specifika nätverksmaskinvara.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "UPnP not successful in your network settings" som du läste om eller ett annat problem?