Skapa ett barnkonto och lägga till familjemedlemmar på Xbox One

Om du skapar en kontofamilj blir det lättare för dig att hantera sekretess- och onlinesäkerhetsinställningar för barn och tonåringar på Xbox One, Windows 10 och Windows Phone 10.

Vilken vuxen som helst i familjen kan lägga till nya medlemmar i kontofamiljen. Följ anvisningarna på den här sidan om du vill lägga till en familjemedlem.

Obs! Om personen du lägger till i din familj redan tillhör en annan familj måste personen tas bort från den nuvarande kontofamiljen. Mer information finns i Ta bort en familjemedlem från din kontofamilj.

Ämnen

Så här skapar du ett Microsoft-konto för ett barn

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in och välj ditt konto för att logga in.
  3. När du har loggat in trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  4. Välj System > Inställningar.
  5. Under Konto rullar du åt höger till avsnittet Familj. Här visas alla aktuella medlemmar i din kontofamilj.
  6. Välj Lägg till i familj.
  7. Välj Lägg till ny.
  8. När den person du vill lägga till ombeds logga in med användarnamnet och lösenordet för personens Microsoft-konto trycker du på B-knappen på handkontrollen och flyttar vänster styrspak nedåt för att välja Skaffa ett nytt konto.
  9. Skapa en ny e-postadress med @outlook.com som ditt barn kan använda.
  10. Ange barnets förnamn.
  11. Ange barnets efternamn.
  12. Välj ett lösenord och bekräfta lösenordet igen.
  13. Ange barnets födelsedatum.
  14. Lägga till ett säkerhetsbevis för att skydda barnets konto.
  15. Acceptera Villkor för Microsoft-tjänster och sekretesspolicyn.
  16. En förälder måste bekräfta att barnet ska läggas till i familjen med en mobil enhet, dator eller Xbox One-konsolen.
    1. Om du väljer Denna Xbox blir du ombedd att ange ditt Microsoft-konto.
      1. Logga in med ditt Microsoft-konto.
      2. Följ stegen för att ge medgivande till att barnets konto skapas.
    2. Om du väljer Deras telefon/dator uppmanas du att ange en e-postadress.
      1. Kontrollera din e-post.
      2. Följ stegen för att ge medgivande till att barnets konto skapas.

Obs! Om den person du lägger till är ett barn kommer personen automatiskt att läggas till i din kontofamilj.

Personen som du vill lägga till har redan ett Microsoft-konto på Xbox One-konsolen

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in och välj ditt konto för att logga in.
  3. När du har loggat in trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  4. Välj System > Inställningar.
  5. Under Konto väljer du Familj. Här visas alla aktuella medlemmar i din familj.
  6. Välj Lägg till i familj.
  7. Välj profilen för den person som du vill lägga till och tryck sedan på A-knappen  på handkontrollen.

Personen som du vill lägga till i kontofamiljen har redan ett Microsoft-konto men inte på Xbox One-konsolen

Obs! Om personen du lägger till i din familj redan tillhör en annan familj måste personen tas bort från den nuvarande kontofamiljen. Mer information finns i Ta bort en familjemedlem från din kontofamilj.

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in och välj ditt konto för att logga in.
  3. När du har loggat in trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  4. Välj System > Inställningar.
  5. Under Konto rullar du åt höger till avsnittet Familj. Här visas alla aktuella medlemmar i din kontofamilj.
  6. Välj Lägg till i familj.
  7. Välj Lägg till ny.
  8. Be den person du vill lägga till att logga in med e-postadressen och lösenordet för personens Microsoft-konto.
  9. Välj Lägg till i familj när du ombeds göra det.
  10. Om den person du lägger till är ett barn eller en tonåring följer du instruktionerna för att ge föräldramedgivande.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Skapa ett barnkonto och lägga till familjemedlemmar på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?