Godkänna ditt barns köp på Xbox One

Aktivera Fråga en förälder så att en förälder måste godkänna det ditt barn vill köpa i Microsoft Store, utom för sådant de får via presentkort eller pengar på deras Microsoft-konto.

1. Tryck på Xbox -knappen för att öppna guiden. Gå sedan till System > Inställningar > Konto > Familj och välj ett barnkonto.
  2. Välj Sekretess och onlinesäkerhet > Xbox Live sekretess > Visa information och anpassa > Köp och ladda ned och välj  på den nedrullningsbara menyn.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Godkänna ditt barns köp på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?