Godkänna ditt barns köp på Xbox One

Behåll Fråga en förälder aktiverat om du vill att en vuxen ska godkänna det ditt barn vill köpa i Microsoft Store, förutom det de kan köpa med presentkort eller pengar på sitt Microsoft-konto. Följ dessa steg om du vill se till att den här funktionen är aktiverad.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till System > Inställningar > Konto > Trygghetsinställningar.
  3. Välj Hantera familjemedlemmar och välj ett barnkonto.
  4. Välj Sekretess och onlinesäkerhet > Xbox Live-sekretess > Visa information och anpassa > Köp och ladda ned och välj från listan.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Godkänna ditt barns köp på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?