Blockera olämpliga webbplatser på din Xbox One-konsol

Video: Block websites on your Xbox. Styr vilka webbplatser ditt barn får tillgång till

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Med webbfiltrering kan du kontrollera vilken typ av webbplatser ditt barn har åtkomst till på Xbox One. (We turn this on automatically for kids under 8.)

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Gå sedan till Inställningar > Inställningar > Alla inställningar > Konto > Familj.
  2. Välj det barnkonto du vill lägga webbfilter på och välj sedan Webbfiltrering.
  3. Välj den nedrullningsbara menyn för att se alla tillgängliga alternativ.
  4. Välj önskad nivå på webbfiltreringen. (Obs! Specifika webbplatser kan bara läggas till i listan Tillåt alltid på account.microsoft.com/family.)

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Blockera olämpliga webbplatser på din Xbox One-konsol" som du läste om eller ett annat problem?