Blockera olämpliga webbplatser på din Xbox One-konsol

Video: Block websites on your Xbox

Titta på videon: Block websites on your Xbox. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Med webbfiltrering kan du reglera vilka webbplatser dina barn kan gå till på Xbox One. (Vi aktiverar det automatiskt för barn under 8.)

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och gå sedan till System > Inställningar > Konto > Trygghetsinställningar.
  2. Välj Hantera familjemedlemmar och välj sedan det barnkonto som du vill lägga till webbfilter för.
  3. Välj Webbfiltrering och välj sedan den nedrullningsbara menyn för att se alla tillgängliga alternativ.
  4. Välj önskad nivå på webbfiltreringen.

Obs! Om du väljer Tillåt bara listan kan ditt barn bara gå till webbplatser du lagt till i listan Tillåt alltidaccount.microsoft.com/family.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Blockera olämpliga webbplatser på din Xbox One-konsol" som du läste om eller ett annat problem?