Du kan inte lägga till någon i din familj på Xbox One

Om du inte kan lägga till någon ny person i din familj på Xbox One provar du följande lösningar.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera att du använder ett vuxenkonto

Du måste använda ett vuxenkonto om du ska kunna lägga till en familjemedlem. Barn och tonåringar måste få ett vuxenkonto som tillhör familjen om de ska kunna lägga till någon ny.

Lösning 2: Kontrollera att den nya personen inte tillhör en annan familj

Ett konto kan bara tillhöra en familj i taget. Om du vill ta reda på om någon redan är i en familj ber du den personen logga in på sin konsol och sedan göra följande:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj sedan System > Inställningar > Konto.
  2. Välj Trygghetsinställningar > Hantera familjemedlemmar. (eller be personen logga in på sitt Microsoft-konto och välja Familj ).

Om det står några konton där tillhör personen en familj och måste tas bort från den innan han eller hon kan läggas till i en annan familj.

• Om personen är ett barn eller en tonåring måste en vuxen i den aktuella familjen ta bort honom eller henne.
  • Vuxna kan ta bort sig själva, såvida de inte är den enda vuxna och barnkonton är kopplade till familjen. I detta fall måste barnen tas bort innan den vuxna personen går att ta bort. Barnen måste läggas till i en annan familj om de ska få fortsätta använda Xbox Live-tjänsten.

Obs! Enskilda personer kan inte ta bort sig själv från en familj via Xbox One-konsolen. Det kan bara en annan vuxen i samma familj göra. Personer kan dock ta bort sig själv via sitt Microsoft-konto i en webbläsare.

Den nya familjen kan nu bjuda in den nya personen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Du kan inte lägga till någon i din familj på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?