Innehållsbegränsningar när både en vuxen och ett barn är inloggade på Xbox One

Om de flesta eller alla av dina appar och spel har ersatts med innehållsklassificeringen ”E for Everyone” eller om du inte kan hitta en app eller ett spel är du och minst ett barn med innehållsbegränsningar båda inloggade på Xbox One-konsolen.

• När både en vuxen och ett barn är inloggade på Xbox One följer konsolen de innehållsbegränsningar som angetts för barnkontot. Det innebär att om ditt barn eller din tonåring inte får se en film med innehåll för mogen publik kan inte du heller se filmen medan ditt barn är inloggat.
  • När ett barn loggar in medan ett vuxenkonto använder innehåll som saknar begränsningar avbryts spelet eller appen och ett meddelande som frågar om barnet ska få tillåtelse att använda eller se innehållet visas.

Det kan inträffa om:

• Kinect-sensorn är konfigurerad för att automatiskt logga in spelare den känner igen. Om dessa spelare loggas in när de kommer innanför spelområdet kommer spelet att avbrytas för en begäran om tillåtelse för barnet att se innehållet.
  • Barnet loggade in medan den vuxna inte var i rummet.
  • Barnet loggade inte ut när han eller hon slutade använda Xbox One.

Vad har jag för alternativ?

I alla dessa scenarier har du tre alternativ.

Lösning 1: Ge ditt barn ett undantag för det innehåll du vill använda

1. Välj den vuxna som ska ge sitt tillstånd på skärmen Välj vem som ska ge behörighet.
  2. Ange vuxenkontots e-postadress och lösenord eller konsolens nyckel.
  3. Välj antingen Alltid eller Bara en gång.

Lösning 2: Logga ut barnkontot

Dina inställningar kommer att återgå till dina nivåer när barnet loggat ut. Så här loggar du ut ditt barn:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj sedan Logga in.
  2. Välj ditt barns konto.
  3. Välj Logga ut.

Lösning 3: Stäng begäran om tillåtelse

Tryck på B-knappen på din handkontroll för att gå tillbaka och fortsätta använda de mer begränsade inställningarna när ditt barn är i rummet.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Innehållsbegränsningar när både en vuxen och ett barn är inloggade på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?