Ange en åldersgräns för innehåll på Xbox One

Blockera vuxeninnehåll på Xbox One genom att välja förinställda rekommendationer för olika åldrar.

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Gå sedan till System > Inställningar > Konto > Familj.
  2. Välj det barnkonto du vill uppdatera och välj sedan Åtkomst till innehåll. (Som standard är barnrestriktionerna inställda på den ålder som angetts för Microsoft-kontot.)

När ditt barn försöker använda en app eller ett spel som blockerats kan du godkänna det och lägga in det i listan Tillåt alltid.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ange en åldersgräns för innehåll på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?