Ange en åldersgräns för innehåll på Xbox One

För att säkerställa att dina barn bara har åtkomst till familjevänliga spel, appar, TV-program och filmer på deras Xbox One kan du välja mellan förinställda åldersrekommendationer.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och gå sedan till System > Inställningar > Konto > Trygghetsinställningar.
  2. Välj Hantera familjemedlemmar och välj det barnkonto du vill uppdatera. Under Åtkomst till innehåll väljer du lämplig begränsning. (Som standard anges barnets begränsningar till åldern som associeras med deras Microsoft-konto.)

När ditt barn ber att få använda en app eller ett spel som blockeras av innehållsbegränsningar kan du godkänna barnets detta genom att logga in med din nyckel och välja Alltid eller Bara denna gång.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ange en åldersgräns för innehåll på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?