Lägg till en kompis i din favoritlista

Favoritlistan i Xbox One hjälper dig att hålla reda på dina närmaste kompisar. Där kan du snabbt se vilka spel de spelar, vilken nivå de är på och till och med hoppa in och spela på dina favoritnivåer! Dessutom kan du hålla kontakten med dina kompisar genom att titta på favoritavsnittet i din aktivitetsfeed.

Så här lägger du till en kompis som favorit

Om du vill lägga till en kompis som favorit gör du så här:

1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen.
  2. Välj profilpanelen. (Den finns till vänster om den stora programpanelen.)
  3. Välj kompisens profil och sedan Lägg till i favoriter.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Lägg till en kompis i din favoritlista" som du läste om eller ett annat problem?