Så här lägger du till nya Xbox-kompisar

Video: Add a friend. Om du känner till en persons gamertag kan du lägga till personen i din kompislista på Xbox Live. Du kan också ladda ned en lista med personer som du nyligen har spelat spel för flera spelare med.

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Du kan ha upp till 1 000 Xbox-kompisar. Om du har en person på din kompislista kan du snabbt hitta den personen online och göra dig redo för nästa speläventyr.

Obs! Du måste känna till personernas gamertag för att kunna lägga till dem i din kompislista.

På den här sidan

Lägga till kompisar på Xbox One

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in.
  3. Rulla nedåt och välj ditt konto för att logga in.
  4. När du har loggat in trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  5. Under Kompisar och klubbar väljer du Sök efter en person.
  6. Sök efter en gamertag. Var noga med stavningen och eventuella mellanslag för personens gamertag.
  7. Välj Lägg till kompis om du vill lägga till personens gamertag i din kompislista.
  8. Välj Kompis eller Favorit för att välja vilken typ av information du delar med den personen. Du kan också välja Dela mitt riktiga namn så att din kompis lättare känner igen dig.
  9. Välj Skicka.

Obs! Dina kompisar ser dig som en följare och kan därmed se den information som du delar med dina kompisar, baserat på dina sekretessinställningar.

Lägga till kompisar i Xbox-appen (beta)

1. Logga in på Xbox-appen (beta).
  2. På fliken Socialt skriver du gamertagen i rutan Sök efter personer och trycker på Retur. Var noga med stavningen och eventuella blanksteg i gamertagen.
  3. Leta upp den användare du vill bli kompis med i sökresultatet och högerklicka på namnet för att öppna den nedrullningsbara menyn. Välj Följ om du vill lägga till personens gamertag i din kompislista.
  4. Välj Favorit om du vill göra den här till en av dina favoritkompisar.

Obs! Dina kompisar ser dig som en följare och kan därmed se den information som du delar med dina kompisar, baserat på dina sekretessinställningar.

Lägga till kompisar på Xbox.com

1. Från sidan Xbox.com väljer du Logga in högst uppe till höger på sidan.
  2. Välj din spelarbild och välj Kompisar från den nedrullningsbara listan.
  3. Skriv gamertaggen i rutan Sök gamertag. Var noga med stavningen och eventuella mellanslag för personens gamertag.
  4. Välj Lägg till kompis om du vill lägga till personens gamertag i din kompislista.

Obs! Dina kompisar ser dig som en följare och kan därmed se den information som du delar med dina kompisar, baserat på dina sekretessinställningar.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Så här lägger du till nya Xbox-kompisar" som du läste om eller ett annat problem?