Stänga av ljudet för eller blockera andra spelare på Xbox One.

Om du inte vill höra eller bli kontaktad av vissa spelare på Xbox One kan du stänga av ljudet för dem eller blockera deras kommunikation med dig.

Obs! Om du anser att en spelare har brutit mot villkoren för Microsoft-tjänster eller regler för uppförande kan du även lämna in ett klagomål.

Stänga av ljudet för en annan spelare

Om en spelare är störande eller uppför sig olämpligt i röstchatt eller annan röstkommunikation kan du stänga av ljudet för den spelaren. Då kan spelaren inte prata med dig i spelet eller i en chattsession.

1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen så att guiden öppnas.
  2. Välj Personer och välj sedan gamertagen för spelaren du vill stänga av ljudet för.

Obs! Om spelaren inte finns med i din kompislista väljer du Senaste spelare eller Sök efter en person och anger spelarens gamertag.

3. I spelarens profil väljer du Ljud av.

Om du vill slå på ljudet för en spelare följer du samma steg till spelarens profil och väljer Ljud på.

Blockera en annan spelare

Om du blockerar en annan spelare får du inga meddelanden, spelinbjudningar eller inbjudningar till grupper från den spelaren. Den spelaren kan heller inte se dina onlineaktiviteter och tas bort från din kompislista, om hen finns där.

1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen så att guiden öppnas.
  2. Välj Personer och välj sedan gamertagen för spelaren du vill blockera.

Obs! Om spelaren inte finns med i din kompislista väljer du Senaste spelare eller Sök efter en person och anger spelarens gamertag.

3. På spelarens profil väljer du Anmäl eller blockera och sedan Blockera.

Om du vill avblockera en spelare följer du samma steg till spelarens profil och väljer Avblockera.

Blockera en annan spelares meddelanden

Du kan också blockera en spelare om du har fått ett stötande eller olämpligt meddelande.

1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen för att öppna guiden. Gå sedan till Kommunikation > Konversationer.
  2. Välj meddelandet från den spelare du vill blockera.
  3. Välj Mer > Visa profil > Anmäl eller blockera > Blockera.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Stänga av ljudet för eller blockera andra spelare på Xbox One." som du läste om eller ett annat problem?