Skaffa nya spel, filmer och appar via Xbox One

Med Microsoft Store kan du köpa spel och tillägg, installera appar, streama musik och köpa eller hyra filmer och TV-program från Xbox One-konsolen.

Hitta det digitala Xbox-innehåll du vill ha

• Om du vill göra en röstsökning säger du ”Xbox, Bing” och sedan vad du letar efter. Du kan söka på namn, skådespelare, genre, typ av film (t.ex. HD) och årtionde. Du kan också kombinera dessa termer. Till exempel "Find HD action movies with Clive Owen."
  • Om du föredrar att använda handkontrollen trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj sedan Store och därefter Sök. Ange dina sökkriterier med tangentbordet på skärmen.

När du hittar något som du är intresserad av väljer du det med A-knappen för att få mer information. Beroende på spelet eller appen ser du

• Nedladdningsstorleken, utgivningsdatumet, klassificeringen och en beskrivning
  • Köpmöjligheten (köpa, få gratis) och alternativet Fäst till startsidan eller Betygsätt
  • Trailrar och bilder
  • Ytterligare detaljer som information om utvecklaren, genre eller användningsvillkor

Anmärkningar

• Inköp från Film & TV laddas inte ned till konsolen utan streamas via internet till konsolen eller andra enheter som är kompatibla med Film & TV. För mer information, se Microsoft Store: Film och TV.
  • Kom ihåg att spel kan vara stora och ta ett tag att ladda ned och installera beroende på den individuella titeln och hur snabb din internetanslutning är. Mer information finns i Så här installerar du spel på Xbox One.
  • Vissa appar kan kräva en prenumeration eller ett medlemskap hos en leverantör (till exempel Netflix).

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Skaffa nya spel, filmer och appar via Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?