Skaffa nya spel, filmer och appar via Xbox One

Med Microsoft Store kan du köpa spel och tillägg, installera appar, streama musik och köpa eller hyra filmer och TV-program från Xbox One-konsolen.

Hitta det digitala Xbox-innehåll du vill ha

• Om du vill göra en röstsökning säger du ”Xbox, Bing” och sedan vad du letar efter. Du kan söka på namn, skådespelare, genre, typ av film (t.ex. HD) och årtionde. Du kan också kombinera dessa termer. Till exempel "Find HD action movies with Clive Owen."
  • Om du föredrar att använda handkontrollen rullar du åt höger på Xbox startsida och väljer sedan knappen Sök alla i Microsoft Store. Ange dina sökkriterier med tangentbordet på skärmen.

Du kan också enkelt rulla och se vad som finns.

• Rulla till höger på Startsidan och välj den kategori du är intresserad av: Spel, Film och TV, Musik eller Appar.
  • Rulla genom kategorin för att hitta det du letar efter. Varje kategori har ett par avsnitt.
  • Välj Mer till höger om en kategori om du vill se ytterligare valmöjligheter.

När du hittar något som du är intresserad av väljer du det med A-knappen för att få mer information. Beroende på spelet eller appen ser du

• Nedladdningsstorleken, utgivningsdatumet, klassificeringen och en beskrivning
  • Köpmöjligheten (köpa, få gratis) och alternativet Fäst till startsidan eller Betygsätt
  • Trailrar och bilder
  • Ytterligare detaljer som information om utvecklaren, genre eller användningsvillkor

Obs!
    Val som görs i Film och TV-program öppnar Film och TV. Om du väljer något i Musik öppnas Groove.

Obs!

• Inköp från Musik och Film och TV laddas inte ned till konsolen utan streamas via internet till konsolen eller andra enheter som är kompatibla med Film och TV. För mer information, se Microsoft Store: Film och TV.
  • Kom ihåg att spel kan vara stora och ta ett tag att ladda ned och installera beroende på den individuella titeln och hur snabb din internetanslutning är. Mer information finns i Så här installerar du spel på Xbox One.
  • Vissa appar kan kräva en prenumeration eller ett medlemskap hos en leverantör (t.ex. Netflix-appen).