Varför kan jag inte spela i en turnering?

Prova följande lösningar om du har problem med att spela i en turnering:

• Turneringen är full. Anmäl dig till en annan turnering.
  • Du checkade inte in. Om du anmälde dig till en turnering kan du behöva bekräfta att du är redo att spela. Om du missade incheckningen tas du bort från turneringen.
  • Spelet är inte installerat eller du äger det inte. Du kan installera spel från Startsidan > Mina spel och appar. Kontrollera också att spelet har de senaste uppdateringarna (starta spelet så säkerställer du att du har den senaste versionen). Om spelet inte finns i listan Spel eller Klar att installeras behöver du skaffa det från Microsoft Store.
  • Ett tillfälligt anslutningsproblem hindrar dig från att använda Arena på Xbox Live. Vänta en liten stund och försök igen.
  • Du har inget Xbox Live Gold-medlemskap. För att du ska kunna spela spel som stöder Arena på Xbox Live måste du eller någon på konsolen ha en Xbox Live Gold-prenumeration. (Du behöver ingen Gold-prenumeration för att anmäla dig till turneringar.)
  • Du har stängts av eller spärrats från Xbox Live. Om du inte har fått någon avisering kontrollerar du din historik över disciplinära åtgärder.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Varför kan jag inte spela i en turnering?" som du läste om eller ett annat problem?