Varför kan jag inte skicka meddelanden från Xbox One eller Xbox-appen?

Prova det här om du vill ta reda på varför:

1. Logga in på account.live.com/reputationcheck.
  2. Skriv ditt telefonnummer och välj sedan Skicka kod.
  3. Hämta koden från SMS-meddelandet som skickas till din telefon, ange koden på webbsidan och välj Skicka.
  4. Om du använder din Xbox håller du ned av/på-knappen i 10 sekunder för att stänga av den. Slå sedan på den och logga in igen. Om du använder en dator eller mobil enhet loggar du ut från Xbox-appen och loggar sedan in igen.

Fortfarande problem? Se om det finns hjälp på Xbox-forumen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Varför kan jag inte skicka meddelanden från Xbox One eller Xbox-appen?" som du läste om eller ett annat problem?