Skapa en klubb

Video: Create a club

Titta på videon Create a club. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Skapa en klubb

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden, välj Personer > Klubbar > Utforska alla klubbar och välj sedan Skapa en klubb. Alternativt kan du välja Community på Startsidan. Sedan väljer du Klubbar på Xbox och därefter Skapa en klubb.
  2. Välj vilken typ av klubb du vill skapa:
    • Offentlig—vem som helst kan hitta klubben, och se klubbens innehåll, men bara medlemmar kan chatta.
    • Offentlig – vem som helst kan hitta klubben, och se klubbens innehåll, men bara medlemmar kan chatta.
    • Dold—bara medlemmar kan hitta klubben, och se klubbens innehåll, och chatta.
  3. Namnge din klubb och välj Fortsätt. (Kom ihåg att offentliga och privata klubbnamn blir sökbara, så välj något bra!)
  4. Dubbelkontrollera klubbens typ och namn och välj sedan Skapa klubb.

När du har skapat din klubb kan du ge den lite personlighet. Lägg till en bakgrund, välj en profilbild, och gör andra val som visar Xbox-communityn vad din klubb handlar om.

Lägg även till taggar och en beskrivning – detta kommer att hjälpa likasinnade personer att lättare hitta din klubb. Du kan ändra anpassningar du gjort när som helst genom att gå tillbaka till din klubbs välkomstflik och välja Anpassa.

Ta bort en klubb

Om du vill ta bort en klubb som du skapat gör du så här:

1. På Startsidan rullar du till Community-fliken och väljer Klubbar på Xbox.
  2. Välj den klubb du vill ta bort.
  3. Rulla till fliken Hantera.
  4. I inställningarna för klubben går du till Ägarskap och väljer Ta bort klubb.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Skapa en klubb" som du läste om eller ett annat problem?