Skapa en klubb

Titta på videon Create a club
  1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden, välj Personer > Klubbar > Utforska alla klubbar och välj sedan Skapa en klubb. Du kan även gå till Startsidan, välja Community-fliken, välja Klubbar på Xbox och sedan välja Skapa en klubb.
  2. Välj vilken typ av klubb du vill skapa:
    • Offentlig—vem som helst kan hitta klubben, och se klubbens innehåll, men bara medlemmar kan chatta.
    • Offentlig—vem som helst kan hitta klubben, och se klubbens innehåll, men bara medlemmar kan chatta.
    • Dold—bara medlemmar kan hitta klubben, och se klubbens innehåll, och chatta.
  3. Namnge din klubb och välj Fortsätt. (Kom ihåg att din offentliga eller privata klubbs namn kommer att vara sökbart, så välj något bra!)
  4. Kontrollera din klubbs typ och namn, och välj sedan Skapa klubb.

När du har skapat din klubb, ge den lite personlighet. Lägg till en bakgrund, välj en profilbild, och gör andra val som visar Xbox-communityn vad din klubb handlar om.

Lägg även till taggar och en beskrivning—detta kommer att hjälpa likasinnade personer att lättare hitta din klubb. Du kan ändra anpassningar du gjort när som helst genom att gå tillbaka till din klubbs välkomstflik och välja Anpassa.