Skapa dina egna turneringar

Video: Create a tournament. Se hur du skapar dina egna Xbox Live-turneringar med guiden eller en klubb.

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Det finns flera sätt att skapa en turnering.

Från guiden

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden, välj Flera spelare > Turneringar och välj sedan Skapa turnering.
  2. Välj ett spel. Sedan anpassar du turneringen med namn, starttid, klubb och annan information.
  3. När du har angett all information väljer du Skapa turnering. Din turnering visas i den klubb du valde i avsnittet Turneringar i spelhubben. Du kan också hitta turneringar som du har skapat i avsnittet Flera spelare i guiden.

Från en spelhubb

1. Välj ett spel som är kompatibelt med turneringar och tryck sedan på menyknappen  på handkontrollen.
  2. Välj Gå till spelhubb och välj sedan fliken Flera spelare.
  3. Välj Communityturneringar och välj sedan Skapa turnering.

Från din klubb

Om du vill skapa en turnering i en klubb måste du först äga en klubb eller vara administratör för en. Om du inte har någon klubb kan du skapa en nu – det tar bara några minuter. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden, välj Personer > Klubbar > Utforska alla klubbar och välj sedan Skapa en klubb.

Från Xbox-appen

Öppna Xbox-appen på din Windows 10-enhet, logga in och gå till din klubb för att skapa en turnering.

Om du behöver hjälp med att hitta spelare för din turnering:

• Använd Letar efter grupp. Innan du publicerar inlägget för spelare lägger du till klubbens namn och turneringsinformationen i beskrivningen.
  • Dela din turnering. På informationssidan för din turnering väljer du Dela.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Skapa dina egna turneringar" som du läste om eller ett annat problem?