Upptäck turneringar i Xbox Console Companion-appen

Är du redo att utmana andra? Med Arena på Xbox Live kan spelare tävla i onlineturneringar på alla nivåer. Anmäl dig till en turnering, bilda lag med kompisar eller kör solo (beroende på spel) och se om du har vad som krävs!

När du är på språng använder du Xbox Console Companion-appen på en Windows 10-enhet för att anmäla dig, skapa turneringar och till och med spela i turneringar med din speldator. Du kan också använda Xbox Console Companion-appen på din iOS- eller Android-mobilenhet och få aviseringar om turneringar.

Så här upptäcker du turneringar i Xbox Console Companion-appen:

1. Välj Start-knappen och sedan Xbox.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto.
  3. Gå till Kompisar och klubbar och välj en klubb du är medlem i.
  4. Välj fliken Turneringar. Där kan du välja en turnering och anmäla dig till den.

Om du vill skapa en turnering i Xbox Console Companion-appen måste du först äga en klubb eller vara administratör för en. Om du inte har någon klubb kan du skapa en nu – det tar bara några minuter. I Xbox Console Companion-appen väljer du Klubbar och därefter Skapa en klubb.

Så här skapar du en turnering:

1. Välj Start-knappen och välj sedan Xbox.
  2. I Kompisar och klubbar väljer du en klubb du äger eller administrerar.
  3. I en klubb väljer du fliken Turneringar och sedan Skapa turnering.
  4. Välj ett spel. Sedan anpassar du turneringen med namn, starttid och annan information.
  5. När du har angett all information väljer du Skapa turnering. Din turnering visas i klubbavsnittet Turneringar.

Beroende på vilken typ av klubb du äger eller är admin för (offentlig, privat eller dold) kan klubbmedlemmar eller spelare i Xbox-communityn gå till din klubb och gå med i din turnering på Xbox One eller i Windows 10 (eller i båda).

Relaterade problem

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Upptäck turneringar i Xbox Console Companion-appen" som du läste om eller ett annat problem?