Filtrera spel och appar på din Xbox One

I Microsoft Store kan du filtrera spel baserat på klassificering, antal spelare, med mera. Du kan enkelt hitta familjevänliga spel med den här funktionen.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Använd vänster styrspak för att gå ned till Store. Tryck på A-knappen för att välja det.
  3. Välj Bläddra igenom spel och välj sedan Alla spel.

För spel:

1. Du kan ange filter baserat på typ, diagram, kategori, antal spelare och funktioner.
  2. Välj Fler filter om du vill se spelklassificeringar.

För appar: du kan ange filter för diagram, kategori och klassificeringar.

När du har konfigurerat filtren visas Microsoft Store-innehållet nedan baserat på dina val.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Filtrera spel och appar på din Xbox One " som du läste om eller ett annat problem?