Dölja, filtrera och fästa inlägg i aktivitetsfeeden

Så här döljer du ett inlägg i aktivitetsfeeden:

1. Markera inlägget och flytta sedan uppåt och välj Alternativ.
  2. Välj Dölj.

När du väljer Dölj så ändras alternativet till Visa ifall du ångrar dig. När du väl stänger inlägget döljs det emellertid permanent.

Så här döljer du ett spel eller en klubb i aktivitetsfeeden:

1. Markera ett inlägg från ett spel eller en klubb och flytta sedan uppåt och välj Alternativ.
  2. Välj Dölj alla från detta spel (eller klubb).

Om du vill se spelet eller klubben i feeden igen går du till spelhubben eller klubben och väljer Visa i min feed.

Så här filtrerar du vilka typer av inlägg du vill se i aktivitetsfeeden:

1. Välj filterikonen längst upp i feeden och välj sedan de typer av inlägg du vill se.
  2. Välj Verkställ.

Du kan även fästa ett inlägg längst upp i din egna aktivitetsfeed eller i en klubb som du äger. Så här fäster du ett inlägg:

1. Gå till din profil eller klubb och välj Aktivitetsfeed.
  2. Markera det inlägg som du vill fästa och flytta sedan uppåt och välj Alternativ.
  3. Välj Fäst i aktivitetsfeed eller Fäst i klubb.

Om du inte vill att det ska vara fäst längre går du tillbaka till Alternativ och väljer Ta bort.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Dölja, filtrera och fästa inlägg i aktivitetsfeeden" som du läste om eller ett annat problem?