Hur hittar jag turneringar?

Video: Join a tournament. Hitta och gå med i turneringar på din Xbox One.

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Här följer tre sätt:

Gå till guiden

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Flera spelare och välj sedan Turneringar.
  3. Om du redan är med i turneringar visas de. Välj Spel med turneringar för att se spel som är kompatibla med turneringar och om det finns någon som du kan gå med i.
  4. När du är på spelets turneringssida kan du registrera dig för evenemanget.

Gå till en spelhub

1. Välj ett spel som är kompatibelt med turneringar och tryck sedan på menyknappen  på handkontrollen.
  2. Välj Gå till spelhubb och välj sedan fliken Flera spelare. Gå till fliken Turneringar för att välja en turnering och registrera dig för den.

Gå till en klubb

1. Gör något av följande:
    • Gå till klubbar på Xbox. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Startsidan > Community > Klubbar på Xbox. Välj bland klubbarna eller välj Hitta en klubb.
    • Gå till listan Klubbar. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Personer och välj sedan en klubb i listan.
  2. Välj fliken Flera spelare och sedan fliken Turneringar i en klubb. Välj ett evenemang i listan och anmäl dig till det (eller skapa en egen turnering i klubben om du är dess ägare eller administratör).

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hur hittar jag turneringar?" som du läste om eller ett annat problem?